Bug #837

Ubot Stealth Hangs Up in License Validation and will not open

Added by Peter Ciriello over 4 years ago. Updated over 4 years ago.

Status:Not A BugStart date:10/20/2015
Priority:HighDue date:
Assignee:-% Done:

0%

Category:-
Target version:-
UBot Version:5.9.1 Browser:Chrome 21
UBot Studio Edition:Developer

Description

Recently updated to Stealth and have been experiencing many times when Ubot "stops working" and needs to be restarted.

Many times afterward, when trying to re-open the program, it hangs up forever when trying to validate my license.

History

#1 Updated by Miriam MB over 4 years ago

  • Status changed from Pending to Awaiting Feedback

How many times does it occur? Are you behind a proxy or a proxy server?

Can you recall any connectivity issues preceding this issue?

Is the issue prevalent on other computers as well?

#2 Updated by Peter Ciriello over 4 years ago

It has occurred at least 5 times... but always under the same conditions. I am writing a script and using either "scrape attribute" or and the node that allows me to use the pointer to click at a certain object to get the tag name. For some reason, it's not working and I when I try to click on the browser, it freezes. Then it says Ubot has stopped working, so I "x" out or otherwise close Ubot.

When I go to get back on - it always hangs up on the License ID.

No proxies. Only upgraded one computer to Stealth.

#3 Updated by Miriam MB over 4 years ago

  • Target version deleted (UBot Studio Stealth 5.9 Revision 2)

#4 Updated by Miriam MB over 4 years ago

  • Status changed from Awaiting Feedback to Not A Bug

Hi peter,

Your issue seems specific to your system. Please open a ticket and we'll troubleshoot the issue with you there if you are still seeing in with the newest version.

See you at support!

Also available in: Atom PDF